Volkoren wraps met tonijn-paprikasalade



Ingrediënten (wraps met 4 of 8 verpakt)
  •  4 medium volkoren tortilla's
 
Ingrediënten voor de vulling
  • 2 paprika's uit pot, geroosterd
  • 185 gram tonijn op water
  • 200 gram hüttenkäse
  • 1 bosui, in dunne ringetjes gesneden
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 eetlepels bladpeterselie, fijngehakt
  • 50 gram ijsbergsla
  • Philadelphia light met kruiden.
 
 
 

 
 

 
Bereiding
  • neem een zeef of vergiet met kleine gaatjes en laat de tonijn hierin uitlekken
  • dep de paprika’s droog en snijd ze in stukjes
  • meng de goed uitgelekte tonijn met de stukjes paprika, hüttenkäse, bosui, kappertjes en peterselie en voeg wat peper en zout (minimaal) toe
  • spreid de tortilla’s uit en smeer er allereerst de Philadelphia light met kruiden op
  • verdeel er vervolgens de slablaadjes over
  • schep in het midden van de tortilla's een flinke streep van de tonijnsalade en rol de wraps stevig op
  • neem nu een stuk huishoudfolie en rol de wraps hier stevig in
  • leg ze 'n uur in de koelkast
  • na een uur kun je de rol uit de huishoudfolie rollen en er mooie schijfjes van snijden
  • steek er gekleurde prikkertjes in.



Smullen maar!