Wraps met groene pesto

Ingrediënten (4 stuks)
 
  • 4 wraps
  • een handjevol verse rucola
  • 25 gram gerookte kip
  • 50 gram Griekse yoghurt
  • 20 gram pijnboompitten
  • 25 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 25 gram groene pesto (kijk voor de bereiding daarvan bij 'recepten' in de menubalk van onze site)
Verdere benodigdheden:
  •  een doosje prikkers
 
  Afbeelding invoegen

 
Bereiding
 
  • was de rucola, laat ze goed drogen en dep ze af met keukenpapier
  • rooster de pijnboompitten lichtbruin (in een koekenpan, op een laag vuurtje) en laat ze daarna goed afkoelen
  • meng de groene pesto met de Griekse yoghurt
  • neem nu de wraps en smeer deze in met het pesto/yoghurt-mengsel
  • leg dan de gerookte kip als een streep midden op de wraps
  • beleg de gerookte kip vervolgens met enkele blaadjes rucola, zodat de kip goed bedekt is
  • strooi daar de pijnboompitjes overheen en als laatste de Parmezaanse kaas
  • rol nu de wraps op als een vaste rol
  • snijd ze dan in kleine rolletjes en steek er een prikker in, zodat de wraps niet uit elkaar vallen
 
Een heerlijke traktatie voor op een feestje!